Hondenopvoedingsinstituut DE ROEDEL             
 Home
 Nieuws
 Agenda
 Opvoeden? Natuurlijk!
 De Roedelmethode
 Aannamen
 Hoe en Wat
 Prijzen
 De HFB; hands free!
 Beschikbaarheid
 Reserveren
 Speciale Leergang
 Strippenweekends
 Boeken
 Dog Cognition
 Opleiding RM
 Roedel Relaties
 Roedelkronieken
 Media
 Over ons
 Contact
 Links

© 2003 - 2020
Hondenopvoedingsinstituut
De Roedel

Niets van deze site mag zonder toestemming op welke manier dan ook overgenomen worden.

   

 

DogWalkTrail en De Roedel

Er was eens…

In 1995 maakte Bianca met haar 9 weken jonge reu Bodhi in Utrecht kennis met De Roedel en De Roedelmethode. Bodhi was een Akita Inu. Dit ras staat bekend als ‘moeilijk en onvriendelijk’ tegen andere honden. Hierdoor bleek het voor Bianca niet makkelijk zijn om een hondenschool vinden waar zij met Bodhi terecht kon.

Ook met Utah (Alaskan Malamute) is Bianca in 2002, toen Utah acht weken oud was, direct begonnen De Roedelmethode.
   
Naast het trainen met Utah is Bianca in 2002 gestart met de basisopleiding instructeur bij De Roedel, oorspronkelijk om ook trainingen te gaan geven.
Maar DogWalkTrail werd steeds groter, zodat er voor Bianca geen tijd en ruimte over bleef om de basisopleiding Roedelmethode® af te ronden. Haar passie lag toch echt bij DogWalkTrail!

“Al jaren verdiep ik mij in hondengedrag om onze reizen met honden goed te laten verlopen. In die jaren zijn er ongelofelijk veel honden met hun bazen voorbij gekomen die mij een van onschatbare waarde kennis en ervaring hebben gegeven over hondengedrag. Mijn speciale aandacht gaat uit naar de Roedelmethode omdat dit een zeer boeiende manier van omgaan met de hond is. Het eerste deel van de Roedelmethode bij Hondenopvoedingsinstituut de Roedel heb ik speciaal gevolgd om DWT beter te kunnen runnen.

In 2007 is François is mij privé en zakelijk komen versterken om samen met mij en ons enthousiaste team DogWalkTrail te runnen. We gaan samen verder om onze gasten en hun honden blij te maken met een fantastische vakantie. De trouwe viervoeter hoeft niet meer thuis te blijven in het pension maar mag gezellig met “de roedel” mee!”

Sinds 2007 is Bianca’s Roedeltje behoorljik uitgebreid!
Eerst met Francois en daarna met Tikaani en… Nuka en Levi!

Inmiddels hebben Bianca en De Roedel heel wat gemeenschappelijke bekenden. Zo heeft Manou (instructeur bij DWT) meegewerkt aan een deel van het wetenschappelijk onderzoek Dog Cognition (T.U.Delft en De Roedel). Hiervoor heeft zij zowel bij de TU als bij De Roedel stage gelopen.
De twee DWT instructeurs Gerdi (in Oostenrijk wandelen) en Charlotte trainden ook bij De Roedel. Charlotte is in 2008 gestart met de basis opleiding tot Roedelinstructeur, maar heeft deze door omstandigheden helaas niet kunnen afronden.

We wensen iedereen die op stap gaat met DWT en het DWT team heel veel plezier!
   
  Oktober 2014;

Ook dit smeedt een band…
Nestzusjes Qanik en Sesi.
Sesi woont bij Bianca in Oostenrijk en Qanik bij ons in Salmchateau!

 

naar boven